HAARUITVAL

Normaal verlies je tot wel 150 haren per dag, maar omdat er telkens weer nieuwe haren bijgroeien valt dit niet op. Pas wanneer je per dag beduidend meer haar verliest, is er sprake van haaruitval. Na een zwangerschap, periode van stress of bij een seizoenswissel is het normaal dat je haar meer uitvalt. Wanneer haarverlies echter te lang aansleept kan dit zeer vervelende gevolgen hebben.

Haaruitval

Medicatie, vitaminen tekort, stress, vermoeidheid, hormonale veranderingen, huidziektes, schimmels of genetische factoren kunnen aan de basis liggen van haarverlies. Haaruitval valt dan ook niet zomaar op te lossen met een shampoo of een huis-tuin-keuken-middel. Voor een juiste diagnose en een geslaagde behandeling kan je het best kiezen voor een dermatoloog met veel ervaring op vlak van haarproblemen. Daarnaast zijn doeltreffende behandelingen vaak langdurig van aard en vragen ze veel geduld van de patiënt.

Kaalheid aanpakken met haarfillers

Met lokale injecties kunnen we kaalheid succesvol aanpakken. Deze haarfillers verhogen het aantal haren en de densiteit gemiddeld met 30% over een periode van 2 maanden. Voor meer informatie en klinische resultaten: zie https://www.drcyjhairfiller.com/about04.php.

Deze behandeling kan gecombineerd worden met o.a. intramusculaire vitamine injecties voor een optimaal resultaat.