HANGENDE OOGLEDEN

Hangende oogleden kunnen het zicht belemmeren en vermoeidheid veroorzaken. Als reactie heft men vaak de wenkbrauwen op met blijvende voorhoofdsrimpels tot gevolg. Om de oogleden te corrigeren, bestaan er twee succesvolle technieken: ooglidcorrectie door middel van het Inus-aparaat en ooglidcorrectie door middel van plastische chirurgie. Onze artsen gaan na welke behandeling het beste voor jou werkt.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes kunnen er heel charmant uitzien als je lacht. Zijn ze echter te opvallend waardoor je een vermoeide look kan krijgen, dan kan een behandeling met spierontspanners helpen om deze doeltreffend en op een natuurlijk uitziende wijze te vervagen. De behandeling gaat snel, is veilig en vrijwel pijnloos.

Traangoten

We spreken van traangoten wanneer je door volumeverlies onder de oogleden een schaduwvorming of donkere kringen krijgt, die het gelaat een vermoeide uitstraling kunnen geven. We kunnen dit verhelpen door het volumeverlies te herstellen met behulp van hyaluronzuur fillers met een zeer fijne textuur, voor een zeer natuurlijk resultaat.

Inus ooglidcorrectie met micro needling en radiofrequentie

Inus is een innovatieve behandeling die ooglidrimpels en matige ooglidverslapping tegen gaat. Door een vacuumsysteem wordt de huid opgetild en met fijne gouden naaldjes onder radiofrequentie doorprikt. Dit zorgt voor gecontroleerde en plaatselijke collageenstimulatie die de huid strakker maakt. De Inus kan ook gebruikt worden op de rest van het gelaat en de decolleté.

Blepharoplastie: ooglidcorrectie door plastische chirurgie

Bij blepharoplastie wordt de overtollige huid en vetlaag die de hangende oogleden veroorzaakt verwijdert. Ook wallen onder de ogen kunnen op deze manier gecorrigeerd worden. Diepe traangoten worden opgevuld met fillers.

Door een ooglidcorrectie verdwijnt de vermoeide blik en krijgt men een openere blik en een jonger gelaat. De littekens worden in een natuurlijke huidplooi geplaatst zodat ze onzichtbaar zijn. De ingreep vindt plaats onder lokale of algehele verdoving, hechtingen worden na 8 dagen verwijderd.

Kom langs voor een informatief gesprek met plastisch chirurg dr. Budo over de procedure, resultaat, kosten en hersteltijd van een ooglidcorrectie.