TATTOO VERWIJDERING

Tattoo verwijdering is nu eenvoudiger dan ooit. Heb je een tattoo die je liever niet had laten zetten? Met de hulp van de tatoeagelaser laten we de permanente inkt van je tattoo in enkele sessies verdwijnen.

Hoe werkt het?

De tattoeagelaser stuurt een lichtstraal uit die door de inkt in de huid wordt opgeslorpt. Door deze lichtimpuls vallen de inktdeeltjes in de huidcellen uit elkaar, waarna het lichaam ze op een natuurlijke wijze opruimt.

Omdat de omliggende huid niet op de lichtpuls reageert, is de kans op littekens met deze methode vrijwel onbestaande. Een tattoo heeft meestal meerdere sessies nodig om volledig te verdwijnen.

Tijdens deze sessies kan de huid lichtjes verkleuren of een onregelmatige textuur krijgen. Daarom werken we steeds met een tussenpauze van enkele weken zodat de huid volledig kan herstellen en het effect van de lasertherapie nog beter zichtbaar wordt.

Om witte vlekken te vermijden, gebruiken we de laser het best op een niet-gebruinde huid. Ook wanneer alle sessies erop zitten, is het slim om de zon enkele maanden te mijden.

Na elke laserbehandeling wordt de tattoo bleker. Het aantal sessies dat nodig is hangt af van de kleur, de hoeveelheid inkt en de diepte van de tattoo. Wie gevoelig is voor pijn, kan een halfuur tot een uur voor de behandeling een verdovende crème aanbrengen.