EXPRESSIERIMPELS

Lachen, huilen, fronsen, … De huidplooien die onze emoties kracht bijzetten, blijven door de jaren heen op de huid als expressierimpels afgetekend. Vanaf 20-jarige leeftijd verliest de huid aan elasticiteit, maar de leeftijd waarop expressierimpels echt zichtbaar worden is verschillend bij iedereen en hangt af van de genen, de levensstijl en de expressiviteit van het gezicht.

Botox gebruiken tegen rimpels
Behandeling met spierontspanners

Tijdens een behandeling met spierontspanners wordt er een kleine hoeveelheid product ter hoogte van de gezichtspieren geïnjecteerd. Dit vermindert de zenuwcommunicatie waardoor de spier zich ontspant en de huid weer gladder wordt. Dit is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving voor nodig en achteraf kan je onmiddellijk naar huis om je dagdagelijkse bezigheden te hervatten.

Het gebruik van Botuline toxine A is een echte kunst waarin het team van dr. Leys, Allergan Trainer bij het Allergan Medical Institute, zeer bedreven is.

Behandeling met fillers

Diepe expressierimpels en zones met volume verlies kunnen we ook met fillers opvullen. Om allergische reacties en knobbelvorming te vermijden, wordt er tijdens deze behandeling alleen vullende middelen op basis van natuurlijke stoffen gebruikt.

Ontdek meer over onze anti-aging behandelingen.

Botox gebruiken tegen rimpels