DUBBELE KIN

Een dubbele kin is eigenlijk niets meer dan een laagje vet dat extra geaccentueerd wordt door huidverslapping. Dankzij de Neocure Hifu behoort je dubbele kin tot het verleden. De Neocure Hifu is een apparaat dat gefocaliseerde geluidsgolven gebruikt om de celvernieuwing en collageenproductie te stimuleren. Deze methode maakt de huid strakker en kan ook gebruikt worden om de hals of een verslapte kaaklijn aan te pakken.

Neocure Hifu

De Neocure Hifu is een innoverende behandeling uit Azië waardoor plastische chirurgie in vele gevallen vermeden kan worden. Sterker nog, deze behandeling wordt ook wel eens een lunchtime behandeling genoemd, wat wil zeggen dat je er geen zichtbare letsels aan overhoud en achteraf gewoon kunt gaan werken.

De Neocure Hifu kan apart gebruikt worden of gecombineerd worden met de Viora radiofrequentietherapie voor huidverstrakking en anti-cellulitis behandeling.

Injecties met Prostolane Inner B

Deze injecties bevatten peptiden die een vetoplossend vermogen hebben ter hoogte van de vetcellen in de huid. Verder activeren zijn de activiteit van elastine en collageen, waardoor de huid ook strakker gaat aanvoelen. Het resultaat is een zichtbaar verminderen van vet onder de hals en de kin en een verstrakking van de kaaklijn. In totaal zijn er drie behandelingen nodig op drie weken tijd.