HALS EN KAAKLIJN

Halsrimpels en een verslapte kaaklijn hangen samen met het natuurlijk proces van ouder worden. Huidverslapping ontstaat door de afbraak van collageenvezels en het verlies van onderhuids vetweefsel. Hoe snel deze afbraak verloopt hangt af van je levenswijze en genetische factoren. Gelukkig kan de huidverslapping van de hals en kaaklijn aangepakt worden met het innoverende Neocure Hifu apparaat.

Neocure Hifu

De Neocure Hifu is een apparaat dat gefocaliseerde geluidsgolven gebruikt om de celvernieuwing en collageenproductie te stimuleren. Deze methode maakt de huid strakker waardoor plastische chirurgie vermeden kan worden.

De Neocure Hifu kan gecombineerd worden met de Viora radiofrequentietherapie voor huidverstrakking en anti-cellulitis behandeling.

Hyaluronzuur fillers

De kaaklijn en de projectie van de kin kunnen een gelaat een mooiere en sterkere gelaatsuitdrukking geven, zowel bij mannen als bij vrouwen. Plastische chirurgie op dit niveau is een vrij ingrijpende operatie. De nieuwste hyaluronzuur fillers hebben een zodanig liftende textuur, dat ze een kaakoperatie kunnen vervangen en op een veilige manier de kin- en kaaklijn kunnen accentueren.

Dr Leys geeft hierin als trainer voor Allergan Medical Institute workshops in binnen- en buitenland.