HANDVERJONGING

Onze handen doen zoveel voor ons. We zetten ze dagelijks aan het werk en stellen ze constant bloot aan situaties die de huid kunnen verouderen. Met de tijd wordt de huid van de handen dunner waardoor er fijne rimpeltjes kunnen ontstaan. De onderliggende pezen, bloedvaten en botten worden zichtbaarder naarmate we ouder worden. Ook de aanwezigheid van pigmentvlekken kunnen de handen ouder doen lijken. Een behandeling met fillers of een behandeling met lasertherapie kunnen je handen weer jong maken.

Behandeling met hyaluronzuur

Via injecties met hyaluronzuur fillers kunnen de handen op een eenvoudige, veilige, pijnloze en snelle manier hydrateren en verjongen. Deze procedure duurt slechts 20 minuten en geeft bijzonder goede resultaten in de behandeling tegen fijne rimpeltjes.

IPL

Pigmentvlekjes kunnen aangepakt worden op verschillende manieren. Vaak wordt voor de handen gekozen voor een behandeling met IPL (Intense Pulsed Light), een toestel dat door middel van lichtflitsen de pigmentcellen zal beschadigen waardoor deze afgebroken worden. Ook een pigmentlaser kan gebruikt worden of, bij slechts enkele vlekjes, kan een simpele behandeling met stikstoftherapie ook het gewenste resultaat leveren.