Dr. Christophe Leys

Na zijn studies aan de universiteiten van Hasselt, Leuven en Reims, studeerde dr. Leys af als dermatoloog aan de afdeling huidziekten van professor de la Brassinne in Luik. In 2005 nam de carrière van dr. Leys een vliegende start bij Medical Skincare in Sint-Truiden. En sindsdien heeft dr. Leys niet stilgezeten. Ondertussen is hij al zo een 11 jaar trainer bij het Allergan, het bedrijf dat spierontspanners en hyaluronzuur rimpelvullers ontwikkelt. Sinds een jaar of twee mag hij zich dan ook trots lid noemen van de zeer selecte Faculty of the Allergan Medical Institute, een opleidingsgroep voor de hoogste specialisatie in esthetische geneeskunde. Bovendien is hij nu ook hoofdopleider voor artsen uit de ‘Outstanding Europe Allergan Medical Institute’, een groep die zich uitstrekt over 40 landen.

Dr. Leys geeft lezingen en workshops in het binnen- en buitenland. Naast esthetische dermatologie heeft Dr. Leys zich toegespitst op nagelpathologie, nagelchirurgie, haarproblemen, dermato-oncologie en de systematische behandeling van dermatosen.

Dr. Valérie Peeters

Na studies aan de Universiteit van Hasselt en de Universiteit van Maastricht, studeerde dr. Peeters af in 2013. Na deze studies specialiseerde ze in dermatologie aan de Vrije Universiteit van Brussel onder leiding van professor dr. Gutermuth. Ze startte haar carrière in het Universitair Ziekenhuis van Jette en besloot nadien om terug naar Limburg te keren om de praktijk van Medical Skincare te versterken. Dr. Peeters volgt regelmatig nationale en internationale congressen bij, gaat naar bijscholingen, symposia, workshops én is de auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties. Ze is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venerologie (KBVDV) en de European Academy of Dermatology en Venereology (EADV). Naast haar specialisatie in de algemene deramtologie, behaalde Dr. Peeters verder een interuniversitaire diploma aangaande esthetische dermatologie “DIU des actes de dermatologie esthétiques” aan de universiteit van Versailles in Frankrijk.

Naast dermatologie en kinderdermatologie, is Dr. Peeters ook deskundig op vlak veneuze pathologie, dermatochirurgie, pigmentstoornissen, lasertherapie en esthetische dermatologie.
Dr. Leys geeft lezingen en workshops in het binnen- en buitenland. Naast esthetische dermatologie heeft Dr. Leys zich toegespitst op nagelpathologie, nagelchirurgie, haarproblemen, dermato-oncologie en de systematische behandeling van dermatosen.

Dr. José Budo

Sinds 2015 maakt dr. Budo deel uit van ons team en daar zijn we trots op. Dr. Budo is een gerenommeerd plastisch chirurg die reeds 20 jaar ervaring op deed in Luik. Naast neuscorrecties, ooglidcorrecties, facelifts, littekencorrecties, liposucties, borstcorrecties en phenol peelings, kan je het hele plastisch spectrum met hem bespreken. Twijfel niet om vrijblijvend de procedure, het resultaat, de kosten en de hersteltijd van je gewenste ingreep met hem te overlopen. Alle ingrepen van dr. Budo worden uitgevoerd in de Globalcare kliniek in Zolder.

Tessa Leys

Sinds begin 2019 vervoegt Tessa Leys ons team. Zij neemt de werkzaamheden over van Dr Walter Leys en spitst zich volledig toe op het verwijderen van tattoo’s en permanente make-up met de tattoeagelaser.

Lisa

Lisa werkt al 20 jaar als huidtherapeute en huidexpert bij Medical Skincare. In al die jaren heeft ze zich ontpopt tot expert in huidpeelings, permanente ontharing, gelaatsverzorging en het zetten van permanente make-up.

Claudia

Claudia werkt al 16 jaar als huidtherapeute en huidexpert bij Medical Skincare. In al die tijd heeft ze zich ontpopt tot expert in huidpeelings, permanente ontharing, gelaatsverzorging en het behandelen van cellulitis.

Nadia

Medisch secretariaat en ondersteunende assistentie

Kathleen

Medisch secretariaat en ondersteunende assistentie

Evelien

Medisch secretariaat en ondersteunende assistentie