CELLULITIS EN HUIDVERSTRAKKING

Cellulitis is vooral een esthetisch probleem maar daarbuiten volkomen onschuldig. Heb je er last van? Dan ben je niet alleen, de gevreesde sinaasappelhuid komt bij de meeste vrouwen voor. Dankzij een behandeling met de Viora Core Reaction bestaat er nu een doeltreffende behandeling waarbij cellulitis bijna volledig verdwijnt.

De Viora Core Reaction

De Viora Core Reaction heeft een uniek, gepatenteerd vacuumsysteem waarbij radiofrequenties tot op de juiste diepte van het vet worden gestuurd. De vetophopingen worden succesvol gereduceerd terwijl de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Gemiddeld heeft men 6 behandelingen nodig met één, twee of vier weken tussentijd. De behandeling voelt als een warme massage en is volkomen veilig.

Daarnaast heeft de Viora Core Reaction ook een FDA-label. Dat label wordt pas toegekend wanneer uitgebreide studies de doeltreffendheid van een product hebben bewezen. De Viora Core Reaction is een van de meest doeltreffende anti-cellulitis behandelingen die er bestaat. Ook de hals, gelaat en dijen kunnen met de Viora Core worden aangepakt.