VERJONGING VAN DE DECOLLETÉ

Naast het gelaat en de handen wordt ook de decolleté veel blootgesteld aan de zon waardoor de huid er sneller verouderd dan bij andere lichaamszones. De huid verliest elasticiteit waardoor er fijne rimpeltjes en verticale lijnen kunnen ontstaan. Ook pigmentvlekjes kunnen verschijnen.

Fijne rimpels & verticale lijntjes

De huidstructuur van de décolleté kan verbeterd worden op veschillend manieren, vaak gebruiken we een combinatie van verschillende behandelingen. Om de fijne rimpels aan te pakken en de huid strakker te maken gebruiken we de Inus, een innovatieve behandeling dat de huid door een vacuumsysteel optilt en plaatselijk met fijne goude naaldjes onder radiofrequentie doorprikt. Dit zorgt voor gecontroleerde en plaatselijke collageenstimulatie die de huid strakker maakt.

De Inus kan ook gebruikt worden voor het gelaat, de oogcontour en de mondcontour. De diepere lijnen kunnen we opvullen met hyaluronzuur fillers, een simpele techniek die de rimpels doet vervagen.

Pigmentvlekjes

Pigmentvlekjes kunnen aangepakt worden op verschillende manieren. Vaak wordt voor de décolleté gekozen voor een behandeling met IPL (Intense Pulsed Light), een toestel dat door middel van lichtflitsen de pigmentcellen zal beschadigen waardoor deze afgebroken worden. Ook een pigmentlaser kan gebruikt worden of, bij slechts enkele vlekjes, kan een simpele behandeling met stikstoftherapie ook het gewenste resultaat leveren.