PEELINGS VOOR ANTI-AGING

Een regelmatige peeling van de huid mag eigenlijk niet ontbreken bij een anti-aging behandeling, eventueel in combinatie met onze behandeling die je kan terugvinden op onze anti-aging pagina.

Wij hebben verschillende peelings voor anti-aging in ons gamma die hiervoor kunnen dienen, afhankelijk van wat jouw huid nodig heeft.

Behandeling

Pigmentvlekjes en een vale teint kunnen we aanpakken met een retinolzuurpeeling of een TCA-peeling, dit zijn medium diepe peelings die afhankelijk van jouw huidtype een (milde) vervelling van de huid zullen geven gedurende ongeveer een week.

Een andere behandeling is onze Medical Jet System peel. Dit is een gepatenteerd systeem waarbij we hoge druk gebruiken om de huid oppervlakkig te reinigen. Hierna wordt er een mix van hyaluronzuur en vitaminen in de huid aangebracht, afhankelijk van jouw huidtype. Zo nodig wordt de huid lokaal met glycolzuur na behandeld. Dit alles zorgt voor een supergladde, gezonde en gehydrateerde huid. De teint egaliseert en de huid krijgt zijn jeugdige uitstraling terug. Maar ook de huidstructuur zal na enkele sessies zichtbaar verbeteren. Een peeling met het Medical Jet System is een lunchtime behandeling en kan op alle huidtypes worden toegepast zonder nevenwerkingen.