BODY CONTOURING

Heb je ondanks verschillende diëten en sportabonnementen nog steeds last van hardnekkig overtollig vetweefsel ter hoogte van de buik, de billen of de onderrug? Bekijk onze behandelingen voor een extra resultaat.

Cryolipolyse

Cryolipolyse betekent letterlijk het vernietigien van vet door middel van koude. Onze vetcellen of adipocyten zijn zeer gevoelig voor koude, waardoor zij na een intesieve koeling met ons toestel zichzelf zullen vernietigen. Dit gebeurt onmiddellijk tijdens de behandeling, waardoor je meteen na de behandeling een strakker gevoel kan verwachten, maar ook in de weken nadien worden overtollige vetcellen verder afgebroken en geëlimineerd. Na twee maanden kan een tweede behandeling overwogen worden.

De beste resultaten worden bekomen bij patiënten met een BMI onder 30 en bij een gezonde levensstijl met voldoende beweging.

Body sculpting

Heb je ondanks een goed eetpatroon en regelmatige beweging nog steeds niet het gewenste resultaat? Ga voor de finishing touch: verlies extra vet en krijg een sterkere spiermassa dankzij body sculpting! Voor een strakkere buik en billen.

Body sculpting werkt op basis van elektromagnetische straling die via ons toestel onder hoge frequentie wordt overgedragen aan de vet- en spiermassa ter hoogte van buik en billen. Een sessie van 30 minuten zorgt voor 20.000 contracties van de buik- of bilspieren, waardoor de spiermassa toeneemt en strakker wordt. Dankzij deze contracties worden er ook vetcellen verbrandt, waardoor ook overtollig vet wordt aangepakt.

Cellulitis

Cellulitis is vooral een esthetisch probleem maar daarbuiten volkomen onschuldig. Heb je er last van? Dan ben je niet alleen, de gevreesde sinaasappelhuid komt bij de meeste vrouwen voor. Dankzij een behandeling met de Viora Core Reaction bestaat er nu een doeltreffende behandeling waarbij cellulitis bijna volledig verdwijnt.

Lees meer over de Viora Core Reaction.