ANTI-AGING

Schoonheidsbehandelingen per lichaamszone

Naast een medische instelling is de praktijk van Medical Skincare ook gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen. Ontdek hieronder ons volledige aanbod per lichaamszone.

Gezicht

Handen

Huid

Lichaam

Gezicht
Handen
Huid
Lichaam

Expressierimpels

Lachen, huilen, fronsen, …

De huidplooien die onze emoties kracht bijzetten, blijven door de jaren heen op de huid als expressierimpels afgetekend. Vanaf 20-jarige leeftijd verliest de huid aan elasticiteit, maar de leeftijd waarop expressierimpels echt zichtbaar worden is verschillend bij iedereen en hangt af van de genen, de levensstijl en de expressiviteit van het gezicht.

Niet alle expressierimpels zijn onesthetisch. Kraaienpootjes kunnen er bijvoorbeeld heel charmant uitzien als je lacht. Zijn ze echter te diep, heb je fronsrimpels die je er boos doen uitzien of heb je last van opvallende voorhoofdsrimpels? Dan kan een behandeling met spierontspanners helpen om de expressierimpels doeltreffend te vervagen. Bij Medical Skincare beogen we steeds een natuurlijk effect. Spierontspanners helpen om de uitdrukking van het gezicht subtiel aanpassen voor een frissere look. Deze behandeling werkt ook preventief en kan gebruikt worden om diepe rimpelvorming te voorkomen.

Behandeling met spierontspanners

Tijdens een behandeling met spierontspanners wordt er een kleine hoeveelheid product ter hoogte van de gezichtspieren geïnjecteerd. Dit vermindert de zenuwcommunicatie waardoor de spier zich ontspant en de huid weer gladder wordt. Dit is volkomen veilig en vrijwel pijnloos. Er is geen verdoving voor nodig en achteraf kan je onmiddellijk naar huis om je dagdagelijkse bezigheden te hervatten.

Het gebruik van Botuline toxine A is een echte kunst waarin het team van dr. Leys, Allergan Trainer bij het Allergan Medical Institute, zeer bedreven is.

Behandeling met fillers

Diepe expressierimpels en zones met volume verlies kunnen we ook met biologische fillers opvullen. Om allergische reacties en knobbelvorming te vermijden, wordt er tijdens deze behandeling alleen vullende middelen op basis van natuurlijke stoffen gebruikt.