Elke Vanelderen

Elke Vanelderen is de moderne tante Kaat van de natuurgeneeskunde. Simpele tips voor een mooier en gemakkelijker leven. Natuurwijsheden pur sang, met beide voetjes stevig op de grond.

Elke Vanelderen kreeg naambekendheid als één van de gezichten van de commerciële omroep vtm. Maar enkel en alleen uiterlijk vertoon gaf haar leven niet de voldoening die ze wenste. Daarom besloot ze enkele jaren geleden van haar passie een studie te maken. Ondertussen volgde ze een 4-jarige opleiding aan de Europese Academie voor Complementaire Gezondheidszorg en studeerde ze af gezondheidstherapeut/naturopaat.

Als gezondheidstherapeut (life and health coach) brengt Elke Vanelderen je lichaam en geest weer in balans. Je kan bij haar terecht voor anti-aging, afslanking (advies, persoonlijk op maat naargelang jouw type), een ontgiftingskuur, meer energie, voedingstherapie en -advies, gesprekstherapie, weerstandsverhoging, complementaire therapie bij plastische chirurgie, ...

Elke stelt geen diagnoses, dat doet een reguliere arts, maar ze pakt wel de oorzaak van het probleem aan. Daarom wordt niet de ziekte maar de zieke behandeld. Dit dmv van voedingsadvies en/of -therapie, stressbeheersing, fytotherapie, bachbloesemtherapie, aromatherpie, het belang van essentiële vetzuren onderstrepen, biofarmacologie (bv probiotica) enz..

Als journaliste bij Vitaya Magazine behandelt Elke ook elke maand haar bekende collega's in de nieuwe rubriek "Typologie".

← Keer terug naar overzicht