dr. Christophe Leys

Dokter Christophe Leys is na studies aan de universiteiten van Hasselt, Leuven, Reims en Luik verheugd om terug te keren naar Sint-Truiden. Als afgestudeerd dermatoloog aan de dienst huidziekten van Prof. de la Brassinne startte hij op 19 oktober 2005 in de praktijk, Toekomststraat 16 te Sint-Truiden.

Dr Leys is nu reeds 6 jaar trainer voor Allergan de firma die Botox en Juvederm hyaluronzuur rimpelvullers ontwikkelt. Sinds 2 jaar is hij lid van de zeer beperkte faculty of the Allergan Medical Institute, een opleidingsgroep voor de hoogste specialisatie in esthetische geneeskunde. Dokter Leys geeft lezingen en Workshops in binnen- en buitenland. Vanaf 2015 is dokter Leys Key opnion leader voor Allergan geworden en lid van de advisoryboard. 

Dr Peeters en Dr C. Leys zullen trachten u een nog meer complete service aan te bieden. Consultatie na afspraak is eveneens mogelijk tot 19u. Zo hopen wij u een snelle en adequate behandeling aan te kunnen bieden zonder lange wachttijden.

Naast de klassieke dermatologie heeft Dr. Leys zich meer toegelegd op nagelpathologie, nagelchirurgie, haarproblemen, veneuze pathologie, dermato-oncologie en systemische behandeling van uitgebreide dermatosen.

← Keer terug naar overzicht