Medical Skincare in de media

Viora Core Reaction anticellulitis en huidverstrakking

maandag 15 juni 2015

De Viora core Reaction is een toestel dat via een uniek en gepatenteerd vacuumsysteem de opwarming van de weefsel daar brengt waar ze efficient zijn. De meeste radiofrequente toestellen werken oppervlakkig en zijn daarom matig doeltreffend. De Viora behandelt cellulitis of appelsienen huid met snelle en duidelijk zichtbare resultaten. Ook verstrakking van de huid kan bekomen worden ter hoogte van de armen, buik, hals en dijen. Laat de voor en na foto's u overtuigen. Maar het meest overtuigende is misschien wel het FDA en CE Label. Dit wordt enkel bekomen na uitgebreidde testen en bewezen efficientie.

Dr Leys met tatoeagelaser in koppen

donderdag 12 februari 2015

Hier kan je een mooie reportage zien opgenomen in onze praktijk en vorig jaar uitgezonden op koppen.

Nieuwe ontharingslaser!!!!

zaterdag 17 mei 2014

Ons lasercentrum heeft de nieuwste en beste ontharingslaser aangekocht. Door zijn ingebouwde koeling en grote oppervlakte kan de Vectus Palomar ontharingslaser sneller, beter en minder pijnlijk ontharen. Door de ingebouwde Melanine meter kan men ook veiliger ontharen. Ook kunnen mensen met een hoger fototype nu op een veilige manier een permanente laserontharing ondergaan. We kunnen nu zowel blanke, mediteraanse tot donkere huidtypes(aziatische en indische mensen) ontharen. Eén voorwaarde de haren moeten wat pigment bevatten.

Lees meer

Leuk artikel over rimpels en veroudering van de decolleté

dinsdag 18 juni 2013

Ook bij medical skincare behandelen wij de rimpels van de decolleté met kleine vrij pijnloze injecties van hyaluronzuur. Hiervoor gebruiken wij Juvederm 2 of Surgiderm 18 . Er Zijn gemiddeld 2 behandelingen nodig. Ook ipl laser behandelingen voor de ouderdomsplekken worden in ons centrum uitgevoerd.

Lees meer

MSK op Telefacts

woensdag 31 augustus 2011