Medical Skincare in de media

Hairfiller Dr CYJ

donderdag 28 september 2017

Wij zijn trots om deze innovatieve behandeling als eerste in België te kunnen aanbieden. Deze behandeling gaat de uitgedunde haarzones terug denser maken na 4 behandelingen. De hairfiller wordt door kleine prikjes lokaal aangebracht. De behandeling is zeer effiecient. voor meer info: http://www.drcyjhairfiller.com

Lees meer

HIFU door de Neocure

zaterdag 21 januari 2017

Neocure Hifu, onze nieuwste aanwinst in de praktijk voor behandeling van de verslapte kaaklijn, hals of dubbele kin. Goed als monotherapie subliem in combinatie met onze radiofrequentietherapie Viora. HiFu is de allernieuwste behandelingsmethode over komen waaien uit Azie. Het kan plastisch chirurgie vervangen in vele gevallen. Het is een lunchtime behandeling wat wil zeggen dat er geen pijn is na de behandeling en geen zichtbare letsels waardoor je nadien gewoon kan gaan werken. Hieronder een video die aantoont hoe hifuwerkt .

Permanente Make up (20 jaar ervaring)

dinsdag 05 januari 2016

Onze specialiste Lisa Shore heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make up. U kan uw wenkbrauwen, uw ooglidranden en uw lippen met een gerust gemoed aan haar toevertrouwen. Permanente maquillage heeft als voordeel dat u er steeds stralend en verzorgd uitziet. U verliest geen nodeloze tijd voor de spiegel. de permanente make up wordt geplaatst onder medisch toezicht.

Lees meer

Viora Core Reaction anticellulitis en huidverstrakking

maandag 15 juni 2015

De Viora core Reaction is een toestel dat via een uniek en gepatenteerd vacuumsysteem de opwarming van de weefsel daar brengt waar ze efficient zijn. De meeste radiofrequente toestellen werken oppervlakkig en zijn daarom matig doeltreffend. De Viora behandelt cellulitis of appelsienen huid met snelle en duidelijk zichtbare resultaten. Ook verstrakking van de huid kan bekomen worden ter hoogte van de armen, buik, hals en dijen. Laat de voor en na foto's u overtuigen. Maar het meest overtuigende is misschien wel het FDA en CE Label. Dit wordt enkel bekomen na uitgebreidde testen en bewezen efficientie.

Dr Leys met tatoeagelaser in koppen

donderdag 12 februari 2015

Hier kan je een mooie reportage zien opgenomen in onze praktijk en vorig jaar uitgezonden op koppen.