Medical Skincare in de media

Internationaal trainer voor hyaluronzuur rimpelvullers en botuline toxine

zaterdag 14 april 2018

Dokter Leys gaat meer en meer werken voor het AMI of Allergan medical institute dat internationale opleidingen geeft in het veilig en optimale gebruik van Botolne toxine A en Hyaluronzuur. Hij is een van de internationale Experts en trainers wereldwijd binnen het AMI.

Ons nieuwste lid van het Team dokter Valerie Peeters

donderdag 22 februari 2018

Vanaf 5 maart 2018 zal dermatologe Dr Peeters ons team vervoegen. Zo hopen wij de wachttijden te reduceren en een nog betere service te bieden.

Hairfiller Dr CYJ

donderdag 28 september 2017

Wij zijn trots om deze innovatieve behandeling als eerste in België te kunnen aanbieden. Deze behandeling gaat de uitgedunde haarzones terug denser maken na 4 behandelingen. De hairfiller wordt door kleine prikjes lokaal aangebracht. De behandeling is zeer effiecient. voor meer info: http://www.drcyjhairfiller.com

Lees meer

HIFU door de Neocure

zaterdag 21 januari 2017

Neocure Hifu, onze nieuwste aanwinst in de praktijk voor behandeling van de verslapte kaaklijn, hals of dubbele kin. Goed als monotherapie subliem in combinatie met onze radiofrequentietherapie Viora. HiFu is de allernieuwste behandelingsmethode over komen waaien uit Azie. Het kan plastisch chirurgie vervangen in vele gevallen. Het is een lunchtime behandeling wat wil zeggen dat er geen pijn is na de behandeling en geen zichtbare letsels waardoor je nadien gewoon kan gaan werken. Hieronder een video die aantoont hoe hifuwerkt .

Permanente Make up (20 jaar ervaring)

dinsdag 05 januari 2016

Onze specialiste Lisa Shore heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van permanente make up. U kan uw wenkbrauwen, uw ooglidranden en uw lippen met een gerust gemoed aan haar toevertrouwen. Permanente maquillage heeft als voordeel dat u er steeds stralend en verzorgd uitziet. U verliest geen nodeloze tijd voor de spiegel. de permanente make up wordt geplaatst onder medisch toezicht.

Lees meer