CIMEL

CIMEL peel verhelpt hormonaal geïnduceerde pigmentstoornissen.

Zwangerschapsmakser

Melasma is de officiële benaming voor een zwangerschapsmasker. Deze onesthetische en sterk storende pigmentatiestoornis van het gelaat treedt op door een combinatie van hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap en zonblootstelling.

Men moet echter niet noodzakelijk zwanger zijn om een dergelijke pigmentstoornis te krijgen. Ernstige, tijdelijke hormonale stoornissen kunnen ook zonder zwangerschap leiden tot deze storende huidverkleuringen. Men spreekt dan van chloasma.
Tot op heden was er geen afdoende behandeling voor het zwangerschapsmasker. Zowel depigmenterende crèmes als laser gaven onvoldoende resultaat.
De CIMEL Peel is dan ook een welgekomen nieuwe behandeling die u uiteindelijk uw normale huidskleur kan teruggeven. Na één behandeling geeft de CIMEL Peel reeds het gewenste resultaat.

Hoe werkt de CIMEL Peel?

In tegenstelling tot wat men uit de benaming CIMEL Peel zou kunnen afleiden is de CIMEL Peel geen echte peeling. Het produkt wordt door een ervaren specialiste éénmalig aangebracht op de huid tot het gewenste resultaat bereikt wordt. Het aanbrengen van het produkt is pijnloos. Een nabehandeling gedurende 6 weken is noodzakelijk. Tijdens deze 6 weken zal thuis een speciale crème op de behandelde zones aangebracht moeten worden. In tegenstelling tot een echte peeling ziet men geen afschilfering of sterke roodverkleuring van de huid. Hierdoor s er dan ook geen werkonbekwaamheid

Voorzorgen?

Een CIMEL Peel kan zowel tijdens de wintermaanden als tijdens de zomermaanden gebeuren. Om recidieven te vermijden moeten de behandelde zones echter wel uit de zon gehouden worden. Dit houdt het dagelijks gebruik in van een totaal zonnescherm F50+. Ook zonnebank moet vermeden worden. De CIMEL Peel gebeurt niet tijdens een zwangerschap.

Doeltreffendheid

De CIMEL peel is tot op heden de enige behandelingsmethode die werkelijk een zwangerschapsmasker kan doen verdwijnen.

 

Voor een afspraak of meer uitleg bel je best even op het nummer 011/683245. Medicalskincare vind je in Sint-Truiden, Limburg. Sint-truiden ligt dicht bij Hasselt, Tongeren, Tienen, Zoutleeuw, Wellen, Borgloon .