Huidverjongende laserbehandeling

Huidverjongende laserbehandeling, men moet niet meer wachten tot men de eerste rimpels ziet verschijnen...
“Het is beter te voorkomen dan te genezen”.

Het verouderen van de huid is een natuurlijk proces waaraan niemand kan ontsnappen. Nochtans bestaan er momenteel mogelijkheden om het verouderingsproces tegen te gaan en de vitaliteit en de elasticiteit van de huid te behouden.
Technieken zoals mesotherapie of behandeling met de huidverjongingslaser stimuleren de collageen- en elastinevezels in de huid in die mate dat huidveroudering tegengegaan wordt. Tevens zal de huidverslapping door elasticiteitsverlies en het optreden van de daarbij horende rimpeltjes uitgesteld worden.
De huidverjongingslaser of skin rejuvenation laser werkt via 3 verschillende laserstralen. Deze 3 verschillende golflengtes zullen dan ook ter hoogte van verschillende diepten in de huid warmte en energie opwekken en daardoor de elastine- en collageenvezels stimuleren.

Hoeveel behandelingen heeft men nodig?

In een opbouwfase zijn er 3 behandelingen nodig met maximaal 3 weken tussenperiode. Nadien is een onderhoudsbehandeling om de 6 à 8 weken aan te raden.

Wat kan men verwachten?

In de eerste plaats zal men een verbetering van de huid voelen en zien.
Na verschillende sessies zal men ook een verstrakking van de huid zien en zullen de kleinere oppervlakkige rimpeltjes afvlakken.
Let wel op: dit is een preventieve behandeling om rimpels te voorkomen en geen echte anti-rimpel behandeling. Hiervoor bestaan er andere technieken.

Nevenwerkingen?

Er zijn geen nevenwerkingen gekend.
De behandeling is pijnloos en mag zowel in de zomer als in de winter gebeuren.
Nadien kan de huid een licht roze tint aannemen,doch dit is eerder discreet en zeer vluchtig.