Spierontspannende behandeling in Limburg en omstreken

Het gebruik van Botuline toxine A is een kunst. Onze internationale expert en trainer van het Allergan medical institute zal u met plezier behandelen.

Tijdens een spierontspannende behandeling wordt een kleine hoeveelheid van een toxine geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Deze injecties zijn volkomen veilig en vrijwel pijnloos, er is geen verdoving nodig en onmiddellijk na de behandeling kunt u weer naar huis om uw normale dagelijkse bezigheden te hervatten.

Wat is een spierontspanner?

De spierontspanner is een injectievloeistof die de overactiviteit van spieren vermindert.

Al sinds 1980 wordt deze stof met groot succes gebruikt bij de behandeling van o.a. ongewenst samenknijpen van de ogen (blepharospasme).

Ook rimpels in het gelaat kunnen veroorzaakt worden door overactiviteit van spieren. Denk maar aan fronsrimpels, kraaienpootjes of de horizontale lijnen op het voorhoofd. Inspuiten van een spierontspanner zorgt ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en de rimpels in de huid verdwijnen.

Welk resultaat kan ik verwachten met een spierontspanner?

Na een behandeling zal uw huid veel gladder zijn; de hinderlijke fronsrimpels, kraaienpootjes, de horizontale lijnen op het voorhoofd en de wangen, de rimpeltjes op de bovenlip en de neerhangende mondhoeken zijn verdwenen, wat u een jeugdig en wellicht minder zorgelijk uiterlijk geeft. De normale gelaatsuitdrukking zal niet aangetast worden. Het effect van een behandeling ziet u na 3 tot 5 dagen met een optimaal effect na 14 dagen en het houdt ongeveer 3 tot 6 maanden aan. De mate en de duur van het effect verschilt uiteraard enigszins van persoon tot persoon. Na deze tijd kan opnieuw behandeld worden, waarbij de rimpels langer zullen wegblijven.

Zijn er ook bijwerkingen?

Al jarenlang worden behandelingen door vele artsen veilig en vrijwel zonder bijwerkingen uitgevoerd. De injecties moeten wel toegediend worden door een ervaren arts, gespecialiseerd in het inspuiten van een spierontspanner.

Hoe weet ik of ik een geschikte kandidaat ben voor een spierontspannende behandeling?

Uitsluitend rimpels die door samentrekken van onderliggende spieren veroorzaakt worden kunnen behandeld worden. Uw specialist kan u alles vertellen over de behandeling en bepalen of het voor u een geschikte manier is om rimpels in het gelaat te verminderen en u een jongere, ontspannerde ‘look’ te geven.

Is de behandeling niet de huidverjongende behandeling die u zoekt? Bekijk dan hier onze andere huidverjongende behandelingen.

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en dan helpen wij u graag verder!

 

Voor een afspraak of meer uitleg bel je best even op het nummer 011/683245. Medicalskincare vind je in Sint-Truiden, Limburg. Sint-truiden ligt dicht bij Hasselt, Tongeren, Tienen, Zoutleeuw, Wellen, Borgloon .