Haarproblemen, haaruitval en haarverlies

Wie heeft er nooit last gehad van haarpoblemen en haaruitval na een stressperiode of bij seizoenswisseling? Wanneer dit haarverlies te lang aansleept kan dit nare gevolgen hebben.

De oorzaken van haaruitval kunnen zeer uiteenlopend zijn : medicatie, vitaminen tekort, stress, haarmoeheid, hormonale veranderingen, huidziekten, schimmels, systemische ziekten, aangeboren afwijkingen...

Elke oorzaak van haaruitval vereist een specifieke behandeling. Ervaring is nodig om de juiste diagnose te kunnen stellen.

Vaak is de inname van vitaminen gedurende enkele weken niet voldoende om een einde te stellen aan het probleem van haaruitval.

Behandeling van haaruitval is dan ook vaak langdurig en vraagt veel geduld van de patiënt, maar uiteindelijk zal het toch mogelijk zijn om voor iedereen een oplossing te vinden.

Niet alleen haaruitval maar ook het fijner worden van de haren, de verhoogde breekbaarheid en de droogte van het haar zijn niet te onderschatten problemen die professionele hulp vragen.

Nieuw is de mogelijkheid om bij elke patient met haar verlies te werken met lokale injectie. Deze hairfillers geven op 2 maanden tijd een verhoging van de haren en densiteit met ongeveer 20%. 

Deze hairfiller geeft uitstekende resultaten bewezen in vele gepubliceerde artikels.  Het kan gecombineerd worden met klassieke behandelingen van intramusculaire vitamine injecties en lokale behandeingen.

Is de behandeling van haarproblemen, zoals haaruitval en haarverlies, niet de dermatologische behandeling die u zoekt? Bekijk hier onze andere dermatologische behandelingen

Vindt u niet wat u zoekt? Contacteer ons en dan helpen wij u graag verder!